İlçemiz Devlet Hastanesinden Merkezimize hayırlı olsun ziyareti
09 Aralık 2021

WhatsApp Image 2021-12-09 at 11.41.45.jpeg

İlçemiz Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Prof.Dr. Alptekin YASIM, Başhekim Yardımcısı Sayın Uzm.Dr. Sedat AKKAN, Başhekim Yardımcısı Sayın Uzm.Dr. Safinur KOSKA, Başhekim Yardımcısı Sayın Dr. Sadi VELİOĞLU,İdari ve Mali İşler Müdürü Sayın Mehmet DOĞAN, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sayın Nazlı TOPLAMA ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Songül KOÇ yeni açılan Merkezimizi ziyaret ederek, Merkezimiz Başhekimi Dt. Alparslan SAYDAM ve Merkezimiz İdari ve Mali İşler Müdürü Tahsin ÖZTUNÇ'a hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Merkezimiz Başhekimi Dt. Alparslan SAYDAM İlçemiz Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Prof.Dr. Alptekin YASIM ve bereberindekilere  ziyaretleri için teşekkürde bulundu.